Tapahtumat

 

Joulunäytös - Aarrearkku

On perinteisen Joulunäytöksen aika! 8.12.2018 klo. 15.00 eteenpäin Esedun toimipisteellä Otavankatu 4:ssä on luvassa jouluista ja aavistuksen mystistä tunnelmaa, kun Aarrearkku-näytös paljastaa suurimmat ja loistavimmat rikkautensa.

Näytös sopii koko perheelle. Luvassa on niin notkeita akrobaatteja, letkeitä tanssijoita kuin energisiä cheerleadereita ja vaikka mitä muuta!

Lipunmyynti

Myymme lippuja ennakkoon sähköisen palvelumme kautta. Liput toimitetaan puhelimeenne Aibonus-sovellukseen. Maksunne kirjauduttua tilillemme lähetämme ohjeet sähköpostiin sovelluksen käyttöä varten. Halutessanne paperiliput käyttöön voitte noutaa liput toimistoltamme viikolla 49. Hakua varten olethan yhteydessä Tarjaan mnv.toimisto@gmail.com

Alla olevasta lomakkeesta voitte tilata liput. Lähetämme laskun lipuista sähköpostiinne.

Jos tarvitsette eri määriä lippuja kuin vaihtoehdot antavat, niin olettehan yhteydessä toimistollemme.

Näytöspäivänä myymme lippuja klo 9:30 eteenpäin Esedulla. Suosittelemme kuitenkin lippujen etukäteishankintaa. Näytöspäivän liput toivomme ostettavan pankki- tai luottokortilla.

Joulunäytös lippujen tilaus

Seuramme yhtenä tärkeänä tavoitteena on luoda mahdollisuuksia kokea liikunnan ja varsinkin voimistelun saralla erilaisia elämyksiä. Niin joulu- kuin kevätnäytöksetkin, kilpailuihin ja erilaisiin voimistelutapahtumiin osallistuminen ovat tärkeitä osa-alueita seuramme toiminnassa. Sen lisäksi seuramme haluaa olla mukana erilaisissa liikuntatapahtumissa yhdessä yhteistyötahojemme kanssa.