Ohjaajaksi seuraan?

Mikkelin Naisvoimistelijat hakee uusia innokkaita ohjaajia!

 

Mikkelin Naisvoimistelijat hakee uusia innokkaita ohjaajia sekä apuohjaajia kaudelle 2019-2020. Jos olet kiinnostunut ohjaamisesta, ota meihin yhteyttä oheisen kyselyn kautta. Olemme sinuun yhteydessä lajivastaavien toimesta mahdollisimman pian.

Mikkelin Naisvoimistelijat kouluttaa ohjaajiaan. Mikäli tulet valituksi ja sinulla ei ole ohjaamisen peruskoulutusta suoritettuna, seura tarjoaa ja samalla velvoittaa sinut käymään peruskoulutuksen.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos on kysyttävää. Lisää yhteystietoja löydät välilehdeltä "yhteystiedot".

Palkkaus määräytyy ohjauskokemuksesi ja koulutustaustasi mukaan.

 

Tervetuloa joukkoon!

 

 

Kiinnostaako ohjaaminen? 

Koulutus lasten ja nuorten ohjaamiseen 16.5. klo 17:00-20:00 Siekkilän salilla

Kiinnostaako sinua lasten ja nuorten ohjaaminen? Oletko liikunnallinen ja haluat tukea lasten ja nuorten liikunnan iloa?

Mikkelin Naisvoimistelijat tarjoaa lasten ja nuorten ohjaamisesta kiinnostuneille Voimisteluliiton Starttikoulutuksesta yhden osion tänä keväänä ilmaiseksi. Jos koulutuksen jälkeen haluat aloittaa ohjaamisen, sovimme ohjausvuoroistasi syksy- ja kevätkaudelle 2019-2020 kunhan salivuoromme ovat saapuneet kesäkuussa 2019. Jos sitoudut ohjaamaan, tarjoamme koulutuksen toisen osion sinulle ilmaiseksi ja saat Voimisteluliiton opintorekisteriin merkinnän suorittamastasi koulutuksesta. 

Etsimme lasten ja nuorten puolelle ohjaajia, joilla on lajiosaamista seuramme lajeista, mutta myös ohjaajia, jotka voivat ohjata perusliikunta ryhmiä. Sinulla ei siis tarvitse olla ohjaajakokemusta tai omaa voimistelutaustaa, vaan liikunnallisuus, lasten ja nuorten kohtaamistaito ja liikunnan ilo antavat pohjataitoja ohjaamiseen. Ryhmävalinnoissa otamme huomioon lajiosaamisesi. Koulutamme myös jatkossa ohjaajiamme aktiivisesti sekä lajitaitoihin että ohjaamisen osaamisessa. Ohjaajamme toimivat pääohjaaja tai apuohjaaja nimikkeillä ja työskentelevät usein pareittain. 

Jos olet kiinnostunut koulutuksesta ja pohdit ohjaamisen aloittamista, pyydämme täyttämään alla olevan ilmoittautumislomakkeen koulutukseen 25.4. mennessä. Ilmoitamme koulutukseen päässeille 29.4. koulutustiedot. 

 

Haen ohjaajakoulutukseen ja ohjaaksi kaudelle 2019-2020

*
*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.