Suvi Taskinen

Olen toiminut ohjaajana ja jumppaajana Mikkelin Naisvoimistelijoissa muutaman vuoden ja johtokunnassa vuodesta 2018 alkaen. Voimistelun ja tanssin maailmassa mielenkiintoista on niiden monipuolisuus ja niiden tarjoamat  mahdollisuudet kehittää itseään monella tapaa ja uusien maailmojen avautuminen opittuaan ja oivallettuaan uuden asian.

Lasten ja nuorten kehittymisen ja oivaltamisen seuraaminen antaa myös voimaa ja lisäintoa kehittää omaa toimintaansa niin ohjaajana kuin harrastajana. Ohjaamisen olen aloittanut reilut 10 vuotta sitten. Olen ohjannut perheliikuntaa 1 vuoden ikäisistä aina 12-vuotiaisiin lapsiin saakka, viimeiset vuodet keskittyen alle kouluikäisiin. Itse olen aloittanut voimistelun 7-vuotiaana, jota jatkoin aina lukion loppuun asti. Välillä harrastin muuta ja voimistelun maailmaan palasin vuonna 2014. Voimistelun, tanssin ja liikunnan lisäksi harrastan lukemista, käsillä puuhaamista ja elokuvia.

Toivon kaikkien jumppareiden saavan liikunnan riemun ja oivalluksen liikkeistä ja kehon monipuolisuudesta, sekä iloisen mielen ja punan poskille. 

Kokeile rohkeasti uutta ja tule mukaan iloiseen joukkoon!


Koulutustausta:

Perheliikunnan perusteet
Jumppakoulu 1, startti 
Jumppakoulu 2, oppiminenn ja ohjaaminen
Jumppakoulu 3, voimistelutaito
Voimisteluseuran johtamisen perusteet 
Villisti välineillä
PerheAkro
Tanssillisen voimistelun nostokoulutu
s

Fyysinen valmennus