Tervetuloa vapaaehtoiseksi !

Haluaisitko osallistua kansainväliseen suurtapahtumaan tai tukea muutoin seuramme toimintaa?

Oletpa sitten liikunnan ammattilainen tai silloin tällöin jumpissa käyvä seuran jäsen, niin Mikkelin Naisvoimistelijat tarjoaa Sinulle mahdollisuuden oman halusi, resurssien ja aikataulujesi mukaisesti tulla mukaan toimintaan, toimia yhdessä seuran aktiivijäsenten kanssa ja nauttia upeasta tapahtumasta ja seurahengestä. 

Jos koet, että haluaisit olla toiminnassa mukana, mutta sinulla ei ole mielestäsi riittävästi aikaa voit tukea toimintaamme pienimuotoisemmin esimerkiksi osallistumalla talkoisiin vaikkapa kevätnäytöksessä. Tehtäviä riittää tuolien asetteluista ja salin koristelusta kahviossa toimimiseen asti. Jos puolestaan olet kätevä käsistäsi, otamme mieluusti vastaan käsiesi taidon näytteitä arpajaisten palkinnoiksi.

Jos sinulla on taas hiukan enemmän aikaa ja haluat osallistua syvemmin seuramme toimintaan, olet tervetullut työryhmiemme jäseneksi. Kaipaamme uusia seuran jäseniä mukaan kehittämään niin lasten kuin aikuistenkin liikuntaa.  Myös johtokuntaamme olet tervetullut mukaan, jos haluat nähdä seuran kehityksen kärkipaikalta.

Vapaaehtoistehtävien kuvaukset löydät täältä: https://www.mikkelinnaisvoimistelijat.fi/seura/mukaan-toimintaan/tervetuloa-vapaaehtoiseksi/vapaaehtoistehtavien-kuvaukset/