Stadium

Klikkaa tästä jos haluat tutustua seuramallistoomme

Stadium ja Mikkelin Naisvoimistelijat tekevät yhteistyötä varuste- ja vaatehankinnoissa!

 

Stadium on Seuran virallinen varustetoimittaja ja NIKE Seuran virallinen varustemerkki.

Stadium Team Sales toiminnan kautta Mikkelin Naisvoimistelijat tekevät Seura- ja joukkuetilauksia helposti ja vaivattomasti ja keräävät samalla bonusta seuran tulevia varustehankintoja varten. Myös yksittäiset jäsenet voivat tilata Stadiumin tuotteita helposti Team sales -sivuston kautta ja samalla tukea seuran toimintaa.

Mikkelin Naisvoimistelijoiden virallinen seuramallisto on esillä osoitteessa

https://www.stadiumteamsales.fi/mikkelinnaisvoimistelijat


 

Stadium Team Sales Toimintatapa


Tilaaminen
Tilaukset teet kätevästi suoraan Teamsales nettikaupasta lisäämällä tuotteita seuramallistosta ostoskoriin (vaatii rekisteröitymisen).Tilaushistoriasi tallentuu myös tilillesi. www.stadiumteamsales.fi/Login
Stadium Team Sales Mikkeli on Mikkelin Naisvoimistelijoiden tukikohta varustehankinnoissa. Sieltä löytyvät malli- ja sovituskappaleet, jos haluat varmistaa vaatteen sopivuuden sinulle

Painatus
Seuran ja Stadiumin logo kuuluvat vaatteiden hintaan. Stadium huolehtii painatuksesta.

Toimitusaika
Stadiumin toimitusaika on neljän viikon sisällä. Huomioi että neljän viikon toimitusaika on voimassa silloin, kun tuote on saatavilla merkin varastolta tai omalta puskurivarastolta, sekä tilaus ja painatusmateriaali on toimitettu Team Sales myyjälle. 

Nouto ja maksu
Kun tilaus on noudettavissa, saat siitä tiedon Team Sales myyjältä. Tilaus on noudettavissa tilaajan/joukkueen nimellä ja tilaus on noudettavissa aina myymälän aukiolo aikoina. Maksu tapahtuu kassalla käteisellä tai pankki-/luottokortilla.Bonusta kaikista ostoista


Kaikki Team Sales ostokset kerryttävät bonusta seuralle.

Tue joukkuettasi tekemällä ostoksia Stadiumilla, joukkueesi saa 3% bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista Stadium myymälöissä. Luonnollisesti saat pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuoti ostoksiisi, niin sitä enemmän bonusta kertyy sinulle ja joukkueellesi.

 

Jos olet jo Stadium jäsen niin voit kirjautua sisään www.stadium.fi/teamsales sivustolla ja seurata ohjeita jotta voit valita joukkueen jota haluat tukea. Mikäli et vielä ole Stadium jäsen, niin tervetuloa jäseneksi! Valitse ”LIITY JÄSENEKSI” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Jäsenyys on ilmaista ja voit myös valita kortittoman jäsenyyden. Rekisteröidy osoitteessa www.stadium.fi/teamsales.

Kaikki ostokset koko Stadium valikoimasta oikeuttavat bonuksen keräämiseen (ei lahjakortit).
Bonukset maksetaan seuraavan vuoden helmikuussa joukkueen bonustilille josta ne ovat käytettävissä varustehankintoihin. Tämä on selvä lisä joukkueen varustekassaan!