Ilmoittautuminen

TERVETULOA MUKAAN JUMPPAAMAAN!


Mikkelin Naisvoimistelijoiden jumppiin ilmoittaudutaan Jäsentieto Hoikan-ohjelman kautta tai  toimistollamme.

Rekisteröintiin ja ilmoittautumiseen pääset sivun oikeasta yläkulmasta Jäsentieto Hoika -linkistä. 

 

Ohjeet ilmoittautumiseen:

 

Käyttäjäksi rekisteröityminen

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä nettilomake, johon kirjataan henkilötiedot ( mm. nimi, osoite, syntymäaika, puhelinnumero ja sähköposti).

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan (talleta salasanat seuraavien kausien ilmoittautumisia varten, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun sujuvasti). Ohjelma lähettää  tiedon antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lasten- ja nuorten ryhmät

Lapsi voi käydä kokeilemassa tuntia ilmaiseksi yhden kerran jos ryhmässä on tilaa. Jos haluatte käydä kokeilemassa ryhmää, niin älkää varatko ryhmäpaikkaa. Varatkaa kokeilupaikka toimistoltamme puhelimitse! 

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja  huoltaja vastaa alaikäisen lapsen ryhmä- ja jäsenmaksuista.

  • Sairastumistapauksissa jumppa-ja jäsenmaksua ei laskuteta lääkärintodistusta vastaan.

  •  Yhteydenotot Mikkelin Naisvoimistelijoiden toimistolle sähköpostilla mnv.toimisto@gmail.com tai puhelimitse 040 737 5330

Jäsenmaksu on 10€/kausi. Jäsenmaksu tulee automaattisesti valittuasi ryhmän. (jäsenmaksu maksetaan kausittain kevät 10€/syksy 10€).

Jokainen jäsen vakuutetaan Pohjolan Jumppaturva-vakuutuksella.

Perheliikunta ryhmät(ryhmässä mukana myös aikuinen)

Perheliikunta-ryhmään ilmoitetaan  lapsi omalla nimellä (oma lasku) ja aikuiset ilmoittautuvat Mikkelin Naisvoimistelijat Perheliikunta jäsenmaksu ryhmään (oma lasku). jäsenmaksu 10€/kausi, perheliikunnan osalta aikuisilla ei muita maksuja.

Perheliikunta jumppa maksaa yhden lapsen osalta 45€ +jäsenmaksu 10€/kausi + aikuisen osalta 10€/kausi-> maksut yhteensä 65€ (erilliset laskut).

Jos perheliikuntatunnilla käyvä lapsi haluaa osallistua myös johonkin toiseen lasten ryhmään, hänen tulee ilmoittautua ryhmään ja maksaa ryhmämaksu valitsemastaan lasten ryhmästä.

 

 

Ilmoittautuminen, jos nettiyhteys ei ole käytettävissä

Jos sinulla ei ole tietokonetta tai muuta mahdollisuutta ilmoittautua Jäsenrekisteri Hoikassa jumpparyhmiimme ja jäseneksi, voit käydä seuran toimistolla tekemässä ilmoittautumisen sen aukioloaikoina.