Perhejooga

Haluatko viettää liikunnallisen rentoutumistuokion yhdessä 3-11-vuotiaan lapsesi kanssa? Ihastuttavat joogasadut johdattelevat tekemään erilaisia eläinasanoita ja rentouttavia hengitysharjoituksia.

Joogaharjoitteet antavat työkaluja keskittymiseen, hyvää ryhtiä, kehotietoisuutta, rentoutumiskeinoja, lisää mielikuvitusta, tarinointikykyä, hauskan tavan liikkua, positiivista ja myötätuntoista asennetta sekä uskallusta luottaa omaan kehoonsa.

Lasten joogatuokioilla teemme sekä virkistäviä että rauhoittavia harjoituksia, jotka tarjoavat lapsille mahdollisuuden opetella oman vireystilan ja kuormituksen säätelemistä sekä vahvistavat myös rauhoittumisen, keskittymisen ja rentoutumisen taitoja.

Lasten joogassa lapsi saa rauhallisen ympäristön, jossa on turvallista rauhoittua ja keskittyä yhteen asiaan, liikkua ja leikkiä ilman suorittamista.

Tuokion kesto noin 45 minuuttia. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, tuokio soveltuu kaikille. Perhejoogassa jokaisella lapsella on oltava mukanaan oma aikuinen.

Vaatetukseksi suosittelen joustavia vaatteita. Tossuja ei tarvita. Keho on hyvä pitää joogassa lämpimänä, joten pitkähihaiset ja –lahkeiset vaatteet ovat hyvät. Ota joogaan mukaan joko jumppamatto tai maton kokoinen pyyhe sekä lapselle että aikuiselle.

Tuokiot järjestetään Mikkelin Naisvoimistelijoiden Siekkilän salissa

La 11.5      klo 11–11.45

La 18.5      klo 11–11.45

La 25.5      klo 11–11.45

 

Tuokion ohjaa       Sanna Tiihonen (Sannan esittelyn löytät täältä)

Barnyogan lasten joogaohjaaja

sosionomi lastentarhanopettaja

 

Ilmoittautuminen perhejoogaan :

Rekisteröityneet henkilöt

Lomakkeen täyttöön pääsee alla olevasta osoitteesta:

https://www.jasentieto.fi/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=113&TapahtumaID=5242

 

Rekisteröitymättömät henkilöt

Mikäli lomakkeen täyttäjä ei ole vielä rekisteroitynyt, pääsee alla olevasta
osoitteesta rekisteröitymislomakkeeseen, jonka täyttämisen jälkeen
sisäänkirjautumalla pääsee suoraan lomakkeen täyttöön:
https://www.jasentieto.fi/public/Rekisterointi.aspx?sid=113&TapahtumaID=5242