Ilmoittautuminen ryhmiin starttaa 1.8. klo 12:00! Muutoksia ilmoittautumis- ja maksujärjestelmään.

29.7.2019

Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiimme starttaa 1.8.2019 klo 12:00. Lasten ja nuorten ryhmien osalta ilmoittautuminen toimii samoin kuin edellisvuosinakin. Lapsen huoltaja ilmoittaa lapsen haluamaansa jumppaan. Sen sijaan maksujärjestelmä muuttuu myös lapsien ja nuorten kohdalla. Ilmoittautumisen yhteydessä jäsentietojärjestelmämme Hoika ohjaa ilmoittautujan suoraan Paytrailin verkkopankkimaksujärjestelmään. Jotta ilmoittautuminen onnistuu, on maksu suoritettava heti.

Aikuisten jumppiin ilmoittaudutaan jatkossa jumppakohtaisesti. Kausikortti, joka oikeutti kaikkiin jumppiimme poistuu, ja siirrymme jumppakohtaiseen ilmoittautumiseen. Lisäksi ilmoittautuminen on jaettu alku- ja loppusyksy ryhmiin useimmissa ryhmissämme. Jumppiin voi kuitenkin jo halutessaan ilmoittautua sekä alku- että loppusyksyksi. Ilmoittautumisen yhteydessä myös aikuisten jumppien osalta maksu tehdään Paytrailin kautta verkkopankissa vähintään jäsenmaksun (10€) osalta. Aikuisilla on kuitenkin käytössä myös EPassi, Smartum, Tyky- ja Edenred maksuvaihtoehdot. Nämä voi valita jumppamaksun osalta maksuvaihtoehdoista. Jos asiakas maksaa näillä vaihtoehdoilla, on hänen todennettava maksu kolmen arkipäivän sisällä toimistolle joko sähköpostitse kuitin kuvalla sähköisistä maksuvaihtoehdoista tai tuomalla setelit toimistolle. Muutoin ilmoittautuminen jumppiin peruuntuu automaattisesti. Maksuvaihtoehdoista löydät lisää sivuilta Harrasteliikunta - Aikuiset

Alennukseen oikeutetut asiakkaat todentavat alennusoikeutensa ensimmäisellä jumppakerralla ohjaajalle. Alennukseen ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät.