Ohjaajahaku on auki nyt! Klikkaa linkistä saadaksesi lisätietoa

28.3.2019

 

 

Hae ohjaajaksi tästä linkistä https://bit.ly/2JL1bDJ

 

Kiinnostaako ohjaaminen? 

 

 

 

 

 

16.5. klo 17:00-20:00 Siekkilän salilla 

 

 

Kiinnostaako sinua lasten ja nuorten ohjaaminen? Oletko liikunnallinen ja haluat tukea lasten ja nuorten liikunnan iloa? 

 

 

Mikkelin Naisvoimistelijat tarjoaa lasten ja nuorten ohjaamisesta kiinnostuneille Voimisteluliiton Starttikoulutuksesta yhden osion tänä keväänä ilmaiseksi. Jos koulutuksen jälkeen haluat aloittaa ohjaamisen, sovimme ohjausvuoroistasi syksy- ja kevätkaudelle 2019-2020 kunhan salivuoromme ovat saapuneet kesäkuussa 2019. Jos sitoudut ohjaamaan, tarjoamme koulutuksen toisen osion sinulle ilmaiseksi ja saat Voimisteluliiton opintorekisteriin merkinnän suorittamastasi koulutuksesta. 

 

 

Etsimme lasten ja nuorten puolelle ohjaajia, joilla on lajiosaamista seuramme lajeista, mutta myös ohjaajia, jotka voivat ohjata perusliikunta ryhmiä. Sinulla ei siis tarvitse olla ohjaajakokemusta tai omaa voimistelutaustaa, vaan liikunnallisuus, lasten ja nuorten kohtaamistaito ja liikunnan ilo antavat pohjataitoja ohjaamiseen. Ryhmävalinnoissa otamme huomioon lajiosaamisesi. Koulutamme myös jatkossa ohjaajiamme aktiivisesti sekä lajitaitoihin että ohjaamisen osaamisessa. Ohjaajamme toimivat pääohjaaja tai apuohjaaja nimikkeillä ja työskentelevät usein pareittain. 

 

 

Jos olet kiinnostunut koulutuksesta ja pohdit ohjaamisen aloittamista, pyydämme täyttämään nettisivuillamme olevan ilmoittautumislomakkeen koulutukseen 25.4. mennessä. Ilmoitamme koulutukseen päässeille 29.4. koulutustiedot.