Kiitos, että kerroit mielipiteesi! (Aikuisjumppari! Haluamme kuulla sinun mielipiteesi ensivuoden jumppatarjontaamme)

12.2.2019

Sivuillamme oli auki viikon ajan kysely, mitä jumppia aikuisjäsenistömme toivoisi ensi syksyn jumppakalenteriimme. Kysely keräsi yhteensä 206 klikkausta. Yhdellä vastaajalla oli mahdollisuus klikata useampia vaihtoehtoja.

Suurimman suosion ensi syksyn jumppakalenteriin sai Body-tunti. Toiseksi kirivät kahvakuula ja kehonhuoltotunnit. Myös vatsa-pakara ja voimaa ja venyvyyttä tunnit keräsivät suosiota. Tanssillisista tunneista eniten kannatusta sai Lavis. Kehonhuollon merkitys näkyi vastauksissa, sillä myös joogaa toivottiin tunneille. Avoimissa vastauksissa Zumbaa toivottiin useasti. Myös ikääntyvien liikuntaan panostamista toivottiin.

Palautteena kyselyyn vastaajat toivoivat, että jumpat alkaisivat vasta klo 17. Haemme salivuoroja niin että saisimme myös aikuisille suunnattuja jumppia alkamaan klo 17. Ikävä kyllä klo 17-19 väliset salivuorot ovat ns. primetime salivuoroja, joita kaikki seurat hakevat. Toivottavasti kuitenkin saamme ensi kaudeksi näitä vuoroja, jotta voimme täyttää toiveenne.

Kiitoksia kaikille vastaajille! Vastauksienne avulla suunnittelemme vielä tällä viikolla kauden 2019-2020 jumppakalenteria!