Markkinoinnin harjoittelija Jussin kuulumiset

25.7.2017


Moi!

Olen Jussi-Julius Korhonen 22-vuotias opiskelija Xamkista. Olen ollut nyt 3 kuukautta markkinoinnin syventävässä harjoittelussa Mikkelin Naisvoimistelijoilla. Päädyin harjoitteluun Naisvoimistelijoille, kun olimme toteuttamassa luokkakaverini Joni Rapon kanssa projektina seuran joulunäytöstä. Minulle oli alusta asti selvää, että haluan suorittaa harjoitteluni jossakin urheiluseurassa. Joulunäytöksen jälkeen myös työharjoitteluun oli helppo hypätä mukaan, kun seura ja sen jäsenet olivat ennestään tuttuja.  

Mikkelin Naisvoimistelijat oli ehdottomasti erinomainen paikka suorittaa syventävä työharjoittelu.  Minulle pystyttiin yksilöimään erilaisia markkinoinnin työtehtäviä, joita seurassa tarvittiin. Ikinä ei tarvinnut pelätä, että hommat loppuisivat kesken. Tein muun muassa seuralle markkinointisuunnitelman, erilaisia tiedotteita, päivitin hinnastoja, kehitin verkkosivuja, tein julisteita eri tapahtumiin, markkinoin tapahtumia, päivitin sosiaalista mediaa, laadin toimintakertomuksen vuodelle 2017 ja lukuisia muita erilaisia tehtäviä. Oli mukavaa, että apua oli aina tarjolla, jos tarvitsin joihinkin kysymyksiin vastauksia.

Suosittelen Mikkelin Naisvoimistelijoita taatusti harjoittelupaikaksi muillekin markkinoinnin opiskelijoille. Oli mahtavaa, että vastuuta annettiin harjoittelijalle todella paljon ja pelkäämättä. Pelkästään kolmen kuukauden aikana opin valtavasti uutta markkinoinnista ja siitä, miten hurjan paljon urheiluseuran johtokunnassa ja taustoissa tehdään hommia, jotta seurassa on kaikilla hyvä ja mukava harrastaa.